ABOUT

Hi, ik ben Cindy Eykelboom, het gezicht achter deze creatieve studio.

Mix Human Resource, Psychologie, Grafisch Design + Fotografie door elkaar, dan krijg je een leuk pakket aan kunde. Ik zet het allemaal in tijdens een Brandingstraject, ik ontdek snel wat je kernwaarden zijn en vertaal ze makkelijk naar een bijpassend beeld. Maar ook voor een shoot is het heel handig, ik weet je snel op je gemak te stellen en krijg zelfs de meest awkward-op-de-foto-staander leuk op de foto. Echt…ik zweer het, vraag maar aan HenriĆ«tte.

Ik woon in een klein jaren 30 huis vlak bij het centrum van Amersfoort, met Jeroen en onze 2 kinderen. Ik speel de Ukelele. Een echte Eddie Vedder zal ik nooit worden, maar door iedere dag te oefenen word ik steeds een beetje beter! Als het mooi weer is vind je mij op mijn supboard, maar het allerliefst ben ik onderweg met Bodhi, onze vette Mercedes 508d camperbus.

Die brengt mij en mijn tribe op de mooiste plekjes langs de kust en van Scandinaviƫ . Hij is off-grid, dus we zijn vrij om te staan waar we willen. Relaxt muziekje uit de boxen, vuurtje stoken, sterren kijken en wij zijn op ons allergelukkigst.